D. v. Gorp Schildersbedrijf uit Tilburg

Thuis gestart en vanaf 2006 vanuit eigen showroom en werkplaats

Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. En dat is zeker van toepassing op Dennis van Gorp, die in zijn studietijd als wist dat hij zijn eigen bedrijf zou gaan starten. Een gedegen opleiding moest hier wel aan voorafgaan en hiervoor is een professioneel scholingstraject doorlopen.

Neem direct contact op

Het is logisch dat de keuze van Dennis was om zijn bedrijf te starten vanuit het ouderlijk huis. Dat heeft hij uiteindelijk vijf jaar gedaan waarna de stap werd gezet naar een mooi en functioneel eigen pand aan de Kapitein Hatterastraat 1 in Tilburg. Wil van Gorp, de vader van Dennis, gaf hem destijds alle ruimte en medewerking om op te starten. En amper 10 maanden later werden vader en zoon twee volwaardige compagnons. Vanaf 2001 heeft het bedrijf een zeer positieve groei doorgemaakt en zit de structuur zeer degelijk in elkaar. Met een vast team van medewerkers worden vele opdrachten succesvol opgeleverd voor een veelvoud aan opdrachtgevers uit zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

Werkzaamheden

  • Schilderen
  • Behangen
  • Wandafwerking
  • Antigraffiti behandeling
  • Vervangingen en deelvervangingen van KOMO latten door geventileerde neuslatten
  • Aanbrengen wegmarkeringen
  • Kleinere klusjes zoals 1 wand schilderen

Particulieren kunnen ‘aankloppen’ voor het schilderen van een voordeur, een complete opknapbeurt voor buiten of allerlei voorkomende binnen schilderwerken.

Naast vele opdrachten voor winkels en bedrijven in allerlei sectoren, wordt ook structureel gewerkt voor gemeente en overheid, woningbouwverenigingen en (kinder)zorginstellingen.

In Tilburg en wijde omgeving zijn vanaf 2001 vele opdrachten door het schildersbedrijf van Dennis en Wil van Gorp gerealiseerd. Wilt u direct weten wat dit veelzijdige bedrijf voor u kan betekenen mag u altijd bellen met Dennis 06 11 382 107 of contact opnemen via mail. U krijgt altijd snel en persoonlijk antwoord van Dennis van Gorp en indien nodig wordt vrijblijvend met u een afspraak gemaakt om uw wensen persoonlijk kenbaar te maken.